BLW pojedina Gurmančka Gala na Otroškem bazarju

Tudi letos bo Gurmanček Gal domišljijo preizkušal na Otroškem bazarju, ki se bo že 13.odvijal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani in sicer med 14. in 16.septembrom.

Gurmančki in starši se boste lahko sprehodili med pisanimi sejemskimi stojnicami, se udeležili ustvarjalnih delavnic, si ogledali mini živalski vrt ter uživali v pestrem programu, ki se bo odvijal na odru Zabave in smeha. Kot letošnjo novost 13.Otroškega bazarja pa organizatorji ponujajo novost - veliko kotalkališče za otroke, planetarij in otroško igralnico.

Poleg pestrega dogajanja pa bo seveda tudi letos organizirana Bazarkova kuhinja. Znanim kuharjem se bo tako tudi letos pridružil Gurmanček Gal, kjer bomo tokrat otroci in starši kuhali s HOFER-jevimi Natur Aktiv izdelki. 

In sicer se lahko Gurmančku Galu v Bazarkovi kuhinji pridružite to nedeljo, 16.9 ob 11h, kjer bomo s skupnimi močmi ustvarili BLW pojedino. Skupaj bomo tako naredili zdrava medena sadna nabodalca in spekli pizza mafine.

Ob 13h pa se vsi mali in malo večji gurmančki pridružite Gurmančku Galu pri peki pirinih keksov. 
Obljubim, da se bomo zabavali ter uživali ob ustvarjanju in preizkušanju slastnih dobrot izpod vaših rok.

Preostali program Bazarkove kuhinje najdete na tej povezavi, več o Otroškem bazarju pa si preberite tu. Da pa bo doživetje še lepše, si že danes na tej strani zagotovite cenejšo družinsko vstopnico.

Vabljeni, vesela bom vaše družbe!