Gurmanček Gal na Bazarkovi kuhinji

Z vami bom delila eno čudovito novico. Z Gurmančkom Galom bova kuhala na letošnjem Otroškem bazarju. Tako sem srečna. Ne morete verjeti mojemu navdušenju, ko so me povabili, da sodelujem na Bazarkovi kuhinji. Veselje, ponos in navdušenje in še bi lahko naštevala vse občutke, ki so se zvrstili ob tem čudovitem vabilu. Hvala še enkrat.

Bazarkova kuhinja se odvija v okviru Otroškega bazarja, ki se bo letos odvil že dvanajstič. Je dogodek, namenjen vsem družinam in jim omogoči popoln prostor za izobraževanje, ustvarjanje in zabavo. Vse na enem mestu. Za letošnjo Bazarkovo kuhinjo sva postala del ekipe, ki jo sestavljajo glavna kuharica Emilija Pavlič, Ana Žontar Kristanc, Masterchefovca Luka Korenčič in Sašo Weilgoni ter drugi. Program Bazarkove kuhinje si lahko ogledate tu.

Kakor Gurmanček Gal tudi Bazarkova kuhinja promovira raznoliko, kvalitetno, okusno, predvsem pa zdravo prehrano. Za malčke in za celotne družine. Z Gurmančkom Galom sva v skoraj enem letu ustvarila že mnogo receptov, na blogu jih tako najdete že preko 160. Zato sem vesela te priložnosti, da bom lahko delček najinih receptov z vami preizkusila v živo.

In sicer se nama lahko na kulinaričnem popotovanju pridružite to nedeljo, 10.9.2017 med 13.00 - 15.00 uro. Preizkusili bomo kar dva recepta in zbirke gurmančkovih dobrot. In sicer med bralci zelo priljubljen  brusnični jogurt ter pirine štručke.  A gurmančkovih receptov ne bomo le preizkušali. Vabim vas namreč, da se mi pridružite in mi pomagate pri ustvarjanju dobrot. Skupaj bomo mesili, mešali in okraševali najljubše jedi Gurmančka Gala. Ter jih seveda pojedli, haha :D

Na koncu pa bomo ustvarili še prav poseben recept, ki bo odličen za zaključek in slovo letošnjemu vročemu poletju. Kaj bomo ustvarjali, pa boste izvedeli v nedeljo na 12. Otroškem bazarju na Gospodarskem razstavišču. 

Pridite, vesela bom vaše družbe in podpore. Tudi zaradi vas je nastal in z nami ostal Gurmanček Gal.