- 200 ml riževega mleka z okusom kokosa
- 2 pesti koruznih kosmičev (brez dodanega sladkorja in soli)
- 1 čajno žličko jabolčne čežane
- ščepec cimeta
200 ml riževega mleka z okusom kokosa zavrite ter ga 2/3 polijte čez dve pesti koruznih kosmičev. Pustite, da se dobro napojijo in zmehčajo, približno 10 minut. Ker v tem času dodobra vpijejo tekočino, dodajte še preostanek riževega mleka. Z vilico dobro premešajte, da se kosmiči razpustijo. Na vrhu dodajte še 1 čajno žličko jabolčne čežane ( recept si lahko preberete tu) in ščepec cimeta.
Pa dober tek
NASVET!
- Pri uvajanju goste hrane, je pomembno, da poskrbimo, da malček iz prehrane dobi dovolj železa, ki je ključnega pomena pri tvorbi hemoglobina, kar bomo omogočili, če bomo v brezmesne jedi dodali vitamin C. Več o tem pa v tej objavi.
- Pri nakupu koruznih kosmičev bodite pozorni na deklaracijo in sicer kupite tiste kosmiče, ki so brez dodanega sladkorja in soli.
Ni komentarjev:
Objavite komentar